Fillers, hoe werken ze?

Fillers worden in, maar ook onder de huid geïnjecteerd. Dit is iets wat niet veel mensen weten. Eigenlijk goochel je met fillers. Dit is wat plat gezegd, maar daar komt het wel op neer. Want je zorgt er namelijk voor dat je een rimpel opvult. Je injecteert dan de filler (in ons geval van TEOXANE) onder een rimpel of plooi in de huid. Hiermee zorg je ervoor dat deze plooi of rimpel wordt opgevuld of opgestuwd waardoor deze vervaagt. Soms verdwijnt de rimpel of plooi gewoon helemaal.

 

Is een behandeling met fillers pijnlijk?

Zoals gezegd gebruiken we fillers van TEOXANE. Naast de strenge veiligheidseisen die dit Zwitserse merk hanteert, gebruiken ze ook Lidocaïne in de filler. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van Lidocaïne zalf. Uw behandeling bij ons zal nagenoeg pijnloos zijn. Wel een aangename gedachte niet?

 

Welke fillers worden er gebruikt door Van Dijk Cosmedics?

Wij gebruiken uitsluitend TEOSYALE fillers van het gerenommeerde merk TEOXANE. Dit merk heeft haar sporen ruimschoots verdiend op het gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid.

 

Hoe lang duurt een fillerbehandeling?

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling 15 minuten voor een simpele plooi tot 30 minuten, afhankelijk van de wensen. Daarnaast vindt er voor de behandeling nog een gesprek met uw arts plaats om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en er is bijna geen hersteltijd.

 

Wat zijn de risico’s als je een filler behandeling ondergaat?

Na behandeling met een filler kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn. In het geval van een bultje kan plaatselijk de filler opgelost worden. Het resultaat is dus omkeerbaar en daarmee zeer veilig.

 

Wat kost een behandeling met fillers?

De kosten van een filler zijn helemaal afhankelijk van de hoeveelheid fillers die nodig is. Bij iedere persoon is dit weer anders. Daarom krijgt iedereen die dit wenst een gratis consult bij Van Dijk Cosmedics van circa een half uur. Hierin worden uw wensen besproken alsmede het daaruit volgende behandelplan. Zodat we precies weten wat uw wensen zijn en wat we hierin voor u kunnen betekenen. Iedereen is anders en iedereen heeft zodoende een persoonlijk advies nodig. 

Heb ik garantie op een behandeling

Wij streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn nodigen wij hem/haar altijd uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.
 

AFSPRAAK MAKEN