Lippen opvullen met fillers


 

Uw lippen opvullen en/of verfraaien met fillers?

Uw lippen worden dunner, baalt u daarvan? Wilt u weer mooie volle lippen met volume? Of wilt u net zulke mooie en volle lippen als Kylie Jenner? Of heeft u wellicht van nature dunne lippen en wilt u graag vollere lippen krijgen? En wilt u uw lippen opvullen met fillers op een veilige manier? Dan bent u bij injectable kliniek Van Dijk Cosmedics in Assen aan het goede adres.
Met onze jarenlange ervaring in het jeugdiger en voller maken van lippen met fillers kunnen we u helpen aan uw ideaalbeeld van mooie en volle lippen op een veilige en natuurlijk manier.

 

Waarom worden uw lippen eigenlijk dunner als u ouder wordt?

Naarmate u ouder wordt, zult u merken dat uw lippen dunner worden. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat omstreeks uw 25ste levensjaar de productie van het collageen omlaag gaat. Collageen is een eiwit dat het zachte weefsel in het lichaam verstevigt. Nu het collageen niveau gedurende uw leven afneemt, ziet u dus zeer geleidelijk dat uw huid slapper wordt, dat er rimpels ontstaan en ook dat de lippen hun volume verliezen.

 

Uw lippen opvullen met fillers, is dat de oplossing om vollere en jeugdigere lippen te krijgen?

Ja, als u graag een veilige, natuurlijke en mooie manier wilt nastreven om uw lippen voller te maken dan is opspuiten met fillers van TEOXANE een zeer juiste en veilige keuze. U heeft namelijk direct al een zeer goed resultaat waar u 9 tot 12 maanden van kan genieten.

Permanente fillers om de lippen weer voller te maken. Sommige klinieken gebruiken ze nog, maar de werking en veiligheid is tot op heden nog niet zonder risico’s gebleken. Complicaties op de langere termijn zijn daardoor niet uit te sluiten. Bij Van Dijk Cosmedics bieden wij daarom het gebruik van permanente fillers niet aan. Bij ons staat uw veiligheid voorop. En dit is ook een van de redenen waarom we alleen werken met fillers van het Zwitserse merk TEOXANE.

Van Dijk Cosmedics heeft veel ervaring met fillers van TEOXANE en daar plukt u de vruchten van.

Zoals u weet is elk gezicht anders, gelukkig wel. Nadeel is dat hierdoor iedere behandeling anders is en anders zal verlopen. Gelukkig zijn we bij Van Dijk Cosmedics zeer ervaren en hebben we veel mensen met een glimlach onze praktijk zien verlaten.

In een persoonlijk gesprek geven we u aan hoe we uw (dunne) lippen weer mooi en vol kunnen maken zoals u dat wenst. Met als gevolg dat u, net als onze andere patiënten, onze injectable kliniek met een mooie glimlach  zal verlaten.

 

Lippen voor en na toedienen van fillers

 

Persoonlijk advies

In dit persoonlijke gesprek bij Van Dijk Cosmedics zullen we op basis van de door ons gemaakte analyse van uw lippen een gedegen en persoonlijk behandelplan opstellen en deze uitgebreid met u bespreken. U kunt ons alles vragen net zo lang tot u een volledig overzicht heeft en u met een gerust hart aan uw behandeling begint.

Tevens wordt dan met u besproken welke hoeveelheden fillers dienen te worden gebruikt om het door u gewenste effect in uw lippen te bereiken.

Werking van TEOSYAL fillers

Wij gebruiken TEOSYAL fillers van het Zwitserse merk TEOXANE. Wij hebben zeer veel ervaring met dit merk wat binnen de beroepsgroep hoog staat aangeschreven. TEOSYAL fillers van TEOXANE maken gebruik van de in de huid voorkomende stof hyaluronzuur. Zoals eerder gezegd, zijn er veel verschillen voor wat betreft de resultaten onderling. Bij de ene persoon zal de filler langer blijven zitten dan bij de ander. In het algemeen kunt u er vanuit gaan dat fillers op basis van hyaluronzuur 9 tot 12 maanden blijven zitten.

Tevens raden we u aan om niet te wachten tot het behaalde resultaat helemaal weg is en de afhangende mondhoeken weer terug zijn. Ons advies is dan ook om bij de eerste tekenen van het terugkeren van de afhangende mondhoeken weer terug te komen voor een behandeling.

Heeft u nog vragen dan kunt u ook kijken in onze FAQ. Uiteraard kunt u ons ook altijd met uw vragen bellen op 0592-304420 of mailen op info@vandijkcosmedics.nl


Team Van Dijk Cosmedics
 

AFSPRAAK MAKEN