Neus-lippenplooi

De neus-lippenplooi is de lijn die van de zijkant van uw neus naar uw mondhoeken loopt . Al naar gelang uw leeftijd vordert, zal deze lijn prominenter in uw gezicht aanwezig zijn. Sommige mensen zullen deze langzaam ontstane lijn op een gegeven moment als te erg gaan ervaren. Waar deze lijn u eerder niet was opgevallen, kan het best zijn dat u zich er bewust van gaat worden en aan gaat storen, al dan niet onder invloed van uw omgeving.

 

Krijgt u steeds vaker te horen dat u er vermoeid uitziet of dat u zelfs erg zorgelijk kijkt?

Dit kan mede komen door de neus-lippenplooi. Deze opmerkingen uit uw omgeving zijn natuurlijk nooit leuk voor u, of voor wie dan ook die daarmee wordt geconfronteerd in zijn of haar leven. Wellicht dat u zich ook gaat afvragen waarom uw omgeving dit tegen u zegt. U slaapt goed en voelt zich opgewekt, maar waar komen deze opmerkingen dan vandaan? Wat zien deze mensen?

 

Ontstaan neus-lippenplooi

Als u ouder wordt dan zal uw neus-lippenplooi naar beneden zakken. De reden van dit zakken en ontstaan van de neus-lippenplooi komt doordat het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen, als gevolg van het ouder worden, naar beneden zakt. Dit vetweefsel hoopt zich beneden in de wang op waardoor deze plooi, genaamd de neus-lippenplooi ontstaat en zichtbaar wordt. Al naar gelang u ouder wordt, zal deze steeds zichtbaarder worden. Voor veel mensen is dit niet erg, maar behoorlijk veel mensen kunnen er toch terdege last van hebben en zich er aan storen. Zoals in de vorm van de eerder besproken opmerkingen uit de omgeving of gewoon omdat u het zelf niet mooi vindt.

 

Oplossing voor de neus-lippenplooi

Gelukkig kunnen we daar bij injectable kliniek Van Dijk Cosmedics iets aan doen. We kunnen u van deze neus-lippenplooi afhelpen en/of aanzienlijk verzachten en dat op een natuurlijke manier.

Als u er voor openstaat willen we u graag vrijblijvend adviseren op welke manieren we u van deze neus-lippenplooi af kunnen helpen dan wel de contouren aanzienlijk kunnen verzachten, waardoor u er veel jonger uitziet.

Zie tevens de foto's hieronder waarbij de patient is behandeld met Teosyal.

 

Veel ervaring met fillers en daar plukt u de vruchten van

Zoals u weet is elk gezicht anders, gelukkig wel. Nadeel is dat hierdoor iedere behandeling anders is en anders zal verlopen. Gelukkig zijn we bij Van Dijks Cosmedics zeer ervaren en hebben we veel mensen met een glimlach onze praktijk zien verlaten. In een persoonlijk gesprek kunnen we aangeven hoe uw neus-lippenplooi loopt, hoe deze zich zal ontwikkelen en bovenal hoe we uw neus-lippenplooi kunnen verzachten of zelfs helemaal kunnen laten verdwijnen.

 

Persoonlijk advies

In dit persoonlijke gesprek bij Van Dijk Cosmedics zullen we op basis van de door ons gemaakte analyse van uw gezicht een gedegen behandelplan opstellen en deze uitvoerig met u bespreken.

In dit behandelplan staan de plaatsen in uw gezicht waar zich de verouderingskenmerken bevinden en eventueel door uzelf aangewezen plaatsen op uw gezicht waar u graag een verzachting van de ouderdomsverschijnselen of verzwakking van de spierspanning wenst.

We zullen uw persoonlijke behandelplan uitvoerig met u bespreken. U kunt ons alles vragen net zo lang tot u een volledig overzicht heeft en u met een gerust hart aan uw behandeling begint.

Tevens wordt dan met u besproken welke hoeveelheden fillers of Botox (in het geval van spierspanning) dienen te worden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Werking van TEOSYAL fillers

Wij maken gebruiken van fillers van het Zwitserse merk TEOXANE. Wij hebben zeer veel ervaring met dit merk wat binnen de beroepsgroep zeer hoog staat aangeschreven. TEOSYAL fillers van TEOXANE maken gebruik van de in de huid voorkomende stof hyaluronzuur. Zoals eerder gezegd, zijn er veel verschillen voor wat betreft de resultaten onderling. Bij de ene persoon zal de filler langer blijven zitten dan bij de ander. Over het algemeen genomen kan men er vanuit gaan dat fillers op basis van hyaluronzuur zo’n 9 tot 12 maanden blijven zitten.

We raden echter wel aan om niet te wachten tot het behaalde resultaat helemaal weg is en de neus-lippenplooi weer terug is. Ons advies is dan ook om bij de eerste tekenen van het terugkeren van de neus-lippenplooi weer terug te komen voor een behandeling.

 

Voor wie is de behandeling van de neus-lippenplooi?

De behandeling van de neus-lippenplooi kan uitgevoerd worden om de eerste tekenen van het verouderingsproces van de huid op te lossen. Deze behandeling is populair bij de wat jongere man of vrouw bij wie de eerste lijnen, plooien en rimpels verschijnen. Door deze direct te behandelen, blijft de huid haar jeugdigheid behouden. Maar ook oudere mensen hebben veel baat bij deze behandeling.

 

Is de behandeling van de neus-lippenplooi met fillers veilig?

Deze behandeling met de fillers van TEOSYAL is zeer veilig. De filler is gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur wat veel in onze huid voorkomt. Tevens heeft TEOSYAL een CE normering voor cosmetische toepassing in het gezicht. Het lichaam reageert er nagenoeg niet op. Een van de redenen van het succes van TEOSYAL is het feit dat deze filler een zeer korte hersteltijd heeft. Behoudens enige roodheid, zwelling en ongemak op de injectieplaats, kunt u vrijwel direct uw dagelijkse bezigheden hervatten.
 

Hoe lang blijft het resultaat?

De TEOSYAL fillers worden langzaam afgebroken, dit duurt ongeveer 9 tot 12 maanden. Er zijn echter grote individuele verschillen en vaak blijft het veel langer zitten. Let wel op dat de veroudering van het gezicht wel langzaam aan doorgaat. Waardoor eerdere successen wellicht in de toekomst wat minder prominent zullen zijn dan u eerder heeft behaald.

Heeft u nog vragen dan kunt u ook kijken in onze FAQ. Uiteraard kunt u ons ook altijd met uw vragen bellen op 0592-304420 of mailen op info@vandijkcosmedics.nl


Team Van Dijk Cosmedics
 

AFSPRAAK MAKEN