Over ons

Van Dijk Cosmedics is een injectable kliniek opgericht door Drs. Renée Elisabeth van Dijk. Zij is tandarts sinds 1987 (Big. Reg. Nr. 99020785302) en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het injecteren van Botox* en fillers. Door haar ruime ervaring in de cosmetische behandeling van cliënten, bent u bij haar in goede handen en kan zij u een geheel vrijblijvend en passend advies geven.

Juist het vakgebied van fillers en Botox was in de regio Assen en Groningen nog zwaar onderbelicht. Na zich te hebben gespecialiseerd in dit gebied kunnen wij iedereen helpen aan een mooi en gezond gebit, maar sinds enkele jaren ook aan een verjongende make-over met Botox en fillers. We vinden het schitterend om het gehele plaatje tot in de puntjes te kunnen verzorgen. En dat kunnen wij bij Van Dijk Cosmedics.

De injectables kliniek is een onderdeel van Tandartenspraktijk Oranjebuurt en voldoet dus aan dezelfde hoge hygiënische eisen die gelden voor een medische instelling of tandartspraktijk. In de kliniek wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, die na jarenlang onderzoek, volledig veilig zijn gebleken en op natuurlijke wijze weer door het lichaam worden afgebroken, zoals Botox* en fillers (TEOSYAL). 

Het effect van de anti-rimpel behandeling met Botox is goed zichtbaar na 1-2 weken en bij de fillerbehandelingen is direct al resultaat te zien, echter na 2 weken is ook hier het effect het grootst. Daarom vragen wij de cliënt om gratis, na 14 dagen weer te komen om samen het eindresultaat te bekijken en eventueel nog correcties aan te brengen. Het is belangrijk om niet direct teveel in te spuiten, want we willen geen overdreven resultaat bereiken, maar juist een heel mooi en natuurlijk verjongend effect.

Renée van Dijk

AFSPRAAK MAKEN