Over ons

Van Dijk Cosmedics is een injectable kliniek opgericht door Drs. Renée Elisabeth van Dijk. Zij is tandarts sinds 1987 ( Big. Reg. Nr. 99020785302) en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het injecteren van Botox* en fillers. Door haar ruime ervaring in de cosmetische behandeling van clienten, bent u bij haar in goede handen en kan zij u een geheel vrijblijvend en passend advies geven.

De kliniek is een onderdeel van Tandartspraktijk Oranjebuurt en voldoet dus aan dezelfde hoge hygiënische eisen die gelden voor een medische instelling of tandartspraktijk. In de kliniek wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, die na jarenlang onderzoek, volledig veilig zijn gebleken en op natuurlijke wijze weer door het lichaam worden afgebroken, zoals Botox* en Hyaluronzuur ( niet permanente filler). Mevrouw van Dijk zal zoveel mogelijk de te injecteren plaatsen voor verdoven met Lidocaïne zalf en de filler bevat ook lidocaïne, dus de behandeling is nagenoeg pijnloos.

Het effect van de anti-rimpel behandeling met Botox is goed zichtbaar na 1-2 weken en bij de fillerbehandelingen is direct al resultaat te zien, echter na 2 weken is ook hier het effect het grootst. Daarom vragen wij de client om gratis,na 14 dagen weer te komen om samen het eindresultaat te bekijken en eventueel nog correcties aan te brengen. Het is belangrijk om niet direct teveel in te spuiten, want we willen geen overdreven resultaat bereiken, maar juist een heel natuurlijk verjongend effect.

AFSPRAAK MAKEN