Rimpels op de bovenlip

 

Rimpels rond de mond ook wel bekend als de barcode.


Rimpels op de bovenlip laten verdwijnen.

Hoe ontstaan de rimpels rond de mond en dan met name op de bovenlip?
Rimpels op de bovenlip, rokersrimpels, barcode en ga zo maar door. Iedereen kent wel een benaming voor deze vervelende rimpeltjes rond de mond. Deze rimpels manifesteren zich voornamelijk op de bovenlip als u ouder wordt. Ook als u rookt, is dit een grote factor van belang waardoor u rimpels rond de mond kunt krijgen.

Oorzaken van de rimpeltjes op de bovenlip zijn zoals gezegd ouderdom en roken. Naarmate men ouder wordt gaat het collageen niveau in het lichaam omlaag. Hierdoor wordt de huid slapper en ontstaan er rimpels. Ook het volume van de huid neemt af. Deze twee oorzaken zorgen voor rimpeltjes rond de mond. Mensen die heel expressief in hun gezicht zijn en hun mond veel gebruiken, zullen eerder rimpeltjes zien ontstaan rond de mond.

Een andere reden die mensen veel rimpeltjes rond de mond bezorgen is roken.
Roken zorgt ervoor dat je naast de vele tuitbewegingen die je met je lippen maakt als je rookt, de doorbloeding in je huid en dus ook lippen aanzienlijk verslechtert. Je veroorzaakt dus als het ware een eerdere veroudering van de huid rond de mond en dan met name op de bovenlip.

 

Fillers om de rimpels op uw bovenlip te laten verdwijnen, werkt dat?

Gelukkig hebben we bij injectable kliniek Van Dijk Cosmedics de oplossing voor u als het aankomt op het laten verdwijnen dan wel laten verzachten van deze rimpels op de bovenlip of om de mond.

We gebruiken dan fillers op basis van hyaluronzuur van het merk TEOXANE. De filler wordt dan in uw huid rond de mond ingebracht. Hyaluronzuur komt van nature ook voor in uw lichaam en zorgt ervoor dat de elasticiteit weer terugkomt.

Door de afname van hyaluronzuur gedurende uw leven, neemt de elasticiteit dus ook af. De fillers (TEOSYAL) vervangen het hyaluronzuur en zorgen er ook voor dat de ontstane oneffenheden worden opgevuld. Hierdoor ziet u er weer een stuk jonger uit.

 

Persoonlijk advies

In dit persoonlijke gesprek wat u heeft bij Van Dijk Cosmedics zullen we, op basis van de door ons gemaakte analyse van uw gezicht, een gedegen behandelplan opstellen. Dit behandelplan zullen we uitvoerig met u bespreken. In dit gesprek kunt u ons alles vragen net zo lang tot u een volledig overzicht heeft en u met een gerust hart aan uw behandeling begint.

In dit behandelplan staan de plaatsen in uw gezicht waar uw verouderingskenmerken zich bevinden. Tevens kunnen hier nog plaatsen op uw gezicht bij staan waar u ook graag een verzachting van de ouderdomsverschijnselen of verzwakking van de spierspanning wenst.

Tevens wordt dan met u besproken welke hoeveelheden dienen te worden gebruikt om het door u gewenste effect te bereiken.

 

Werking van TEOSYAL fillers

Wij maken gebruiken van fillers van het Zwitserse merk TEOXANE. Wij hebben zeer veel ervaring met dit merk wat binnen de beroepsgroep veel waardering oogst. TEOSYAL fillers van TEOXANE maken gebruik van de in de huid voorkomende stof hyaluronzuur.

Hoe lang blijft het resultaat van fillers rond de rimpels in uw mond?
Fillers van TEOSYAL worden langzaam afgebroken en zullen na 9 tot 12 maanden zijn afgevoerd door het lichaam. Er zijn echter grote individuele verschillen en vaak blijven ze veel langer zitten. Weet dat de veroudering van het gezicht wel langzaam aan doorgaat. Waardoor eerdere successen wellicht in de toekomst wat minder prominent zullen zijn dan u eerder heeft ervaren.

Heeft u nog vragen dan kunt u ook kijken in onze FAQ. Uiteraard kunt u ons ook altijd met uw vragen bellen op 0592-304420 of mailen op info@vandijkcosmedics.nl


Team Van Dijk Cosmedics

AFSPRAAK MAKEN