Een slapper wordende kaaklijn verhelpen met fillers in Assen.

Een slappe kaaklijn en kin als u ouder wordt? Hoe ontstaat dat?

Veel mensen zien met het verstrijken van de jaren hun kaaklijn en kin inzakken en verslappen. Er ontstaan hamsterwangen. Daar waar u eerst in de spiegel een strakke kaaklijn en kin zag, ziet u nu verslapping optreden.
 

"Gelukkig zijn er nu oplossingen die u weer helpen
aan een mooie en strakke kaaklijn."


Helaas is dit een van de ouderdomsverschijnselen die goed zichtbaar kunnen worden naarmate de jaren voorbijgaan. Heeft u van uw zelf uit al een kleinere en minder prominente kaaklijn? Dan zal helaas in uw geval, met het verstrijken van de jaren eerder een slappe kaaklijn zichtbaar worden.

Naarmate men ouder wordt verliest men bot- en spierweefsel. Dit verlies, samen met het verlies aan hyaluronzuur in de huid, zorgt ervoor dat de huid op de kaak en kin gaan hangen. Oftewel de geboorte van uw hamsterwangen is een feit.

Zo rond uw dertigste levensjaar zal het langzaam zichtbaar worden dat uw huid aan elasticiteit gaat inboeten en uw kaaklijn slapper begint te worden. Gelukkig zijn er nu oplossingen die u weer helpen aan een mooie en strakke kaaklijn.

 

Uw slappe kaaklijn verhelpen? Een persoonlijk gratis advies is uw eerste stap.

Injectable kliniek Van Dijk Cosmedics te Assen maakt een uitvoerige analyse van uw gezicht. Aan de hand van deze analyse wordt een gedegen behandelplan opgesteld. Dit behandelplan zullen we uitvoerig met u bespreken. In dit gesprek kunt u ons alles vragen net zo lang tot u een volledig overzicht heeft. U kunt dan op uw eigen gemak een bewuste keuze maken waar u zich het prettigst bij voelt om die strakke kaaklijn (terug) te krijgen.

 

"Had ik deze behandeling met fillers
maar jaren eerder gedaan!."

 

In dit behandelplan staan de plaatsen in uw gezicht waar de kin en kaaklijn zichtbaar zijn verslapt en de plaatsen die we gaan behandelen. Tevens kunnen hier nog plaatsen op uw gezicht bij staan waar u ook graag een verzachting van de ouderdomsverschijnselen of verzwakking van de spierspanning wenst. Ook wordt er dan met u besproken welke hoeveelheden fillers er dienen te worden gebruikt om het door u gewenste effect te bereiken. En u de strakke kaaklijn te geven waarbij u zich het beste voelt. We kunnen dan ook met een grote mate van zekerheid stellen dat u na de filler behandeling gaat zeggen: “Had ik deze behandeling met fillers maar jaren eerder gedaan!”.

 

Werking van TEOSYAL fillers

Zoals gezegd gebruiken wij fillers van het Zwitserse merk TEOXANE. Wij hebben zeer veel ervaring met dit merk wat binnen de beroepsgroep veel waardering oogst. TEOSYAL fillers van TEOXANE maken gebruik van de in de huid voorkomende stof hyaluronzuur.
 

Hoe lang blijft het resultaat van fillers rond de rimpels in uw mond?

Fillers van TEOSYAL worden langzaam afgebroken en zullen na 9 tot 12 maanden zijn afgevoerd door het lichaam. Er zijn echter grote individuele verschillen en vaak blijven ze veel langer zitten. Weet dat de veroudering van het gezicht wel langzaam aan doorgaat. Waardoor eerdere successen wellicht in de toekomst wat minder prominent zullen zijn dan u eerder heeft ervaren.

Wilt u die stap zetten? En wilt u een veilige, deskundige en ervaren injectable kliniek in het Noorden van het Land. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen met 0592-304420 of mailen naar info@vandijkcosmedics.nlHeeft u nog vragen dan kunt u ook kijken in onze FAQ.Team Van Dijk Cosmedics Assen - Groningen
 

AFSPRAAK MAKEN