Wallen onder uw ogen

 

Waarom zijn er wallen onder uw ogen en worden ze ook steeds prominenter?

Er zijn tal van redenen waarom er wallen onder uw ogen zijn. Genetisch bepaald, UV-straling, allergieën en veroudering. En vooral deze laatste is een ware lijstaanvoerder van het fenomeen wallen onder de ogen. Want naarmate we ouder worden, verliezen we meer vet onder onze huid. Hierdoor krijgt je huid het zwaar te verduren. Tevens verzwakt de elasticiteit van de huid. Dit alles leidt tot deze vervelende wallen.
 

"fillers, om uw wallen te laten verdwijnen
als sneeuw voor de zon"

 

Uw wallen laten verdwijnen met fillers? Is dit een goede oplossing?

Injectable kliniek Van Dijk Cosmedics maakt een uitvoerige analyse van uw gezicht. Aan de hand van deze analyse wordt een gedegen behandelplan opgesteld. Dit behandelplan zullen we uitvoerig met u bespreken. In dit gesprek kunt u ons alles vragen net zo lang tot u een volledig overzicht heeft. Op uw eigen gemak kunt u dan een goede keuze maken om die vervelende wallen te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 

Het behandelplan laat zien waar de plaatsen zijn waar de kringen zich bevinden, maar juist ook de plaatsen waar we gaan behandelen om zodoende de wallen onder uw ogen te laten verdwijnen.
 

"Had ik deze behandeling met fillers
maar jaren eerder gedaan!"

In het behandelplan wordt er ook met u besproken welke hoeveelheden fillers we dienen te gebruiken om het door u gewenste effect te bereiken. En u de gezonde blik in uw ogen zonder die vervelende vermoeidheid terug te geven. We kunnen dan ook met een grote mate van zekerheid stellen dat u na de filler behandeling gaat zeggen: “Had ik deze behandeling met fillers maar jaren eerder gedaan!”.

 

 

 

Werking van TEOSYAL fillers

Zoals gezegd gebruiken wij fillers van het Zwitserse merk TEOXANE. Wij hebben zeer veel ervaring met dit merk wat binnen de beroepsgroep veel waardering oogst. TEOSYAL fillers van TEOXANE maken gebruik van de in de huid voorkomende stof hyaluronzuur.
 

Hoe lang blijven de wallen weg als u fillers gebruikt?

TEOSYAL fillers worden langzaam afgebroken en zullen na 9 tot 12 maanden zijn afgevoerd door het lichaam. Er zijn echter grote individuele verschillen en vaak blijven ze veel langer zitten. Weet dat de veroudering van het gezicht wel langzaam aan doorgaat. Waardoor eerdere successen wellicht in de toekomst wat minder prominent zullen zijn dan u eerder heeft ervaren.

Wilt u die stap zetten? En wilt u een veilige, deskundige en ervaren injectable kliniek in het Noorden van het Land. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We plannen u graag in voor een eerste gratis consult.

Neem die stap en bel ons voor een frisse en jeugdigere look.

U kunt bellen met 0592-304420 of mailen naar info@vandijkcosmedics.nlHeeft u nog vragen dan kunt u ook kijken in onze FAQ.Team Van Dijk Cosmedics
 

AFSPRAAK MAKEN